За нас

За Tensa


Дейността на Tensa датира от 1951 г., като основна дейност е проектирането, производството и монтажа на системи в цял свят за решаване на проблеми при инфраструктурното строителство, структурни мостови решения и пост-обтягащите системи, въжени системи за ​​железопътни линии, стоманени пръти, структурни лагери и дилатационни фуги, структурни лагери, компенсатори и противоземетръсни устройства, прилагани във всичките му варианти и методи, с оглед изграждането на нови структури и рехабилитация на съществуващи сгради.

Компанията, както и всички процеси, е сертифицирана по ISO9001. Стреми се постоянно да подобрява качеството на и рационализиране на гамата си продукти чрез научни изследвания, иновации и сътрудничество с дизайнери и строители по целия свят.

През следващите години бяха разработени нови технологии, включително и разработки в областта на скални и земни анкери. Благодарение на своята гъвкавост и лекота на използване, това е система, която вече е широко използвана в цял свят.

Ефективност

Ние от Дефиго предоставяме продукти, които постигат максимална ефективност в работния процес.

Доверие

През годините Дефиго спечели доверието на клиенти си и се превърна в предпочитания партньор на пазара.

Иновативност

Компанията провежда постоянни проучвания за да предостави иновативни и качествени продукти на пазара.

За Дефиго


Дефиго EООД продава и отдава под наем машини за инфраструктурно строителство и системи за укрепване на изкопи на най-конкурентни цени.

Сътрудничеството с Tensa предоставя решения за инфраструктурното строителство, структурни мостови решения и пост-обтягащите системи, въжени системи за ​​железопътни линии, стоманени пръти, структурни лагери и дилатационни фуги, структурни лагери, компенсатори и противоземетръсни устройства.

Фирмата е също официален представител на немските укрепителни системи SBH, на американските фирми HammerHead Trenchless и Ditch Witch – световни лидери в разработването на изкопни и безизкопни технологии, както и на редица други фирми.

Translate »